סדנת Chess GPT

Dealing with an era characterized by speed, openness, and flexibility |  התמודדות עם עידן תעשייה 4.0  והבינה המלאכותית בו הכול מהיר פתוח וגמיש

סדנת הדגל בת 3 ימים עבור מנהלים ומנהלות בתפקידים בכירים בנושא התמודדות ארגונית עם עולם חדש ללא גבולות.
בנוף דינמי ומהיר חיוני לפתח הלך רוח של גמישות וחדשנות, כזה שהדרכים המסורתיות כבר לא מספקות, פתיחות לרעיונות וגישות חדשות הופכת לבעלות חשיבות עליונה.
ייחודיות וערכי הסדנה: * מתן ידע עדכני, *התנסות מעשית, *אנשי שטח מובילים בתחום, *איתור סכנות ואתגרים

מטרת הסדנה
לחשוף את המשתתפים לעולם החדש והמשתנה תוך מתן כלים פרקטיים להתמודדות עימו. חשיפה למתודולוגיה של ניהול פרויקטים גמיש – כזה שיאפשר גמישות, יבטיח את הערך המתקבל מפרויקטים. הכרת תבניות חשיבה מקבעות ודרכים ליצירת מנהיגות אותנטית ומצמיחה. התמודדות עם השפעות של טכנולוגיות AI על המחלקות השונות בארגון – תפעול, כספים, שיווק, מכירות, ייצור, הדרכה ומשאבי אנוש.

מנהלים/ות בכירים/ות בדרג ביניים-בכיר, בעלי 8 שנות ניסיון ומעלה מהמגזר הציבורי, הפרטי, התעשייתי וממגוון התפקידים. דירקטורים, חברי הנהלה, מנכ"לים/ות, מנהלים בדרגים שונים, עורכי דין, מנהלי צוותים.

היקף הסדנה:
3 ימים (מפגש פעם בשבוע )
סה"כ 24 שעות אקדמיות

הרצאות בהובלת ד"ר דפנה בארי וינד – מרצה מובילה
ממנוע הקיטור ועד לבינה המלאכותית: מה מחולל מהפכות?

"התרבות היא מה שנשאר אחרי ששכחנו את כל מה שלמדנו" סלמה נגרף:  יצירת אופק חדש לארגון  החי במאה 21

תמותת ארגונים, מודלים לחיזוי שרידות ארגונית:"מגרעת החידוש" מדוע קיימת תסמונת תמותה בארגונים צעירים?

מרצים אורחים:

תכנון, ניהול ובקרת פורטפוליו פרויקטים בעידן של שיבוש קבוע – אמיתי כהן
ניהול פורטפוליו ארגוני הוא למעשה ניהול ההשקעות של החברה לשם צמיחה והשגת יתרון תחרותי . תפקיד ההנהלה הבכירה הוא לתרגם את האסטרטגיה ליעדים וליישמם באמצעות פרויקטים ותכניות עבודה. אל שולחן ההנהלה יעלו מגוון יוזמות ומתוכן יש לברור, לבחור ולנהל את הפרויקטים הנכונים. מרבית הארגונים נוטים להגדיר תוכניות עבודה שנתיות, המהוות את פורטפוליו הפרויקטים הארגוני, אך אלה הופכות להיות פחות ופחות רלוונטיות בעידן של אי-ודאות.

בינה מלאכותית בעולם החדש למנהלים ולמנכ"לים – Industry 4.0 – עידו דויטש
ישנה חשיבות עליונה לחשוף מנכ"לים, מנהלים בכירים וצוותי היגוי ואסטרטגיה לעולם החדש של הבינה המלאכותית ומתן כלים לניתוח, שימוש והטמעה של פתרונות בינה מלאכותית לארגון שלכם.

מנהלת אקדמית: ד"ר דפנה בארי וינד

דפנה בעלת תואר שלישי PHD בלימודי איכות, החוג לסטטיסטיקה אוניברסיטת חיפה.
ניסיון רב שנים בהוראה באקדמיה בחוג לסטטיסטיקה במכללת כנרת וביחידה ללימודי חוץ, לצד ניסיון בניהול יחידות עסקיות.
דפנה שמה דגש על החיבור בין האקדמיה לשטח ומביאה איתה ראייה עסקית וחומרי הלימוד והסדנאות מתעדכנים בהתאם לשטח.

דפנה מביאה איתה ראייה עסקית וחומרי הלימוד והסדנאות מתעדכנים בהתאם לשטח.

מרצים אורחים

אמיתי כהן – בעל ניסיון רב שנים בתחום ניהול פרויקטים. ניסיון זה כולל ניהול פרויקטים בארץ ובחו"ל בניהול ישיר ומטריציוני, הקמת גופי PMO, תכנון ובקרת פרויקטים בחברות גלובאליות, הטמעת מתודולוגיות לניהול פרויקטים בארגונים, ניתוחי כדאיות כלכלית לפרויקטים וכן יעוץ, הדרכה והוראה בתחומים אלה.
אמיתי הינו מרצה מנוסה במסגרות ופורומים שונים – עסקיים ואקדמיים.
בוגר בהנדסת תעשיה וניהול ומוסמך במנהל עסקים. בנוסף, בוגר תכנית המנהלים של המכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס – MIT.

עידו דויטש- מייסד מכללת שחקים הורייזון לאבס ללימודים טכנולוגיים, בעל סטארטאפ בתחום הבינה המלאכותית ומרצה באוניברסיטאות המובילות בישראל בתחום ה AI

בסיום הסדנה מוענקת תעודת סיום:
  Chess GPT- Dealing with an era characterized by speed, openness, and flexibility מטעם אוניברסיטת חיפה.

שעות 8:00-16:00
ימי רביעי, 04.09.2024 | 11.09.2024 | 18.09.2024
קמפוס אוניברסיטת חיפה- אולם מצפור, קומה 30 מגדל אשכול.

**הלו"ז לכל יום כולל הרצאות מגוונות, ארוחת בוקר, ארוחת צהרים וכיבוד רץ.

פוסט חדש (43)