בית הספר להכשרות מדריכים בספורט

פוסט-קורס-מדריכי-אומנויות

קורס מדריכי אומנויות לחימה בסיס

קורס הכשרת מדריכים באומנויות לחימה בסיסיות- קורס מרוכז בחופשת הפסח.
הקורס מקנה מיומנויות יסוד בתחום הטכניקה, טקטיקה, כושר גופני והכנה מנטלית בהדרכה ואימון.
הקורס מוכר לצורכי פיקדון ובפיקוח משרד הספורט

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצה מוביל הקורס: מיכאל בריטבסקי – מדריך קרב מגע ומאמן קיקבוקס.
מרצה אורחתיוליה סצ׳קוב – אלופת עולם רשמית בקיקבוקס לבוגרים

לימודים עיוניים בזום | לימודים מעשיים  יתקיימו באולם מרכז הספורט אוניברסיטת חיפה
צפי פתיחה: 14.04.2024

פוסט-קורס-מדריכים-כדורעף

קורס מדריכי כדורעף

קורס הכשרת מדריכים בענף הכדורעף-קורס מרוכז בחופשת הפסח.

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצה מוביל הקורס: מר וובה טודורוב– תואר שני בחינוך גופני, לשעבר מאמן באקדמיית מצוינות מכון וינגייט,
מאמן ראשי ליגת העל נשים קריית אתא, עוזר מאמן נשים מכבי חיפה, מנהל מקצועי במספר אגודות בישראל.

צפי פתיחה: 14.04.2024

פוסט-קורס-מאמני-כדורשת-ההרשמה-1

קורס מאמנים – כדורשת

זה הקורס שיכשיר אותכם כמאמני כדורשת וילמד אתכם את חוקת הכדורשת, שיפוט וטופס המשחק.

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצה מוביל הקורס: גיא שמאי– מאמן כדורעף בכיר, מאמן נבחרת ישראל לצעירות בעבר, כיום מאמן ליגת על נשים.

לימודים מעשיים ועיוניים יתקיימו באוניברסיטת חיפה
צפי פתיחה: 03.05.2024

פוסט-קורס-מדריכי-חדר-כושר-ואימון-קטינים

קורס מדריכי חדר כושר ואימון קטינים
*ייעודי לבוגרי תואר בפיזיותרפיה

קורס זה מיועד להקנות ידע ומיומנות לבוגרי תואר בפיזיותרפיה לפיתוח יכולות ההדרכה והאימון למתאמנים במכון כושר. במהלך הקורס ירכשו המשתתפים כלים ליישום אפשריות האימון באוכלוסיות שונות: מבוגרים, ילדים , קשישים  כמו גם באוכלוסיות קליניות מגוונות.

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצים מובילים :אייל מיכאלי איז'ק –פיזיותרפיסט, מאמן ומטפל במגוון רחב של ספורטאים. מאושר ע"י מנהל הספורט כמרצה בקורסים להכשרות מאמנים ומדריכים.
ד"ר גיל סמואלי לייכטג– פזיותרפיסט, דוקטור במדעי הרפואה ומאמן. מרצה מאושר ע"י מנהל הספורט ורכז הקורס.

לימודים מעשיים ועיוניים יתקיימו באוניברסיטת חיפה
צפי פתיחה: 09.05.2024

פוסט-קורס-מדריכים-כדורסל

קורס מדריכי כדורסל

מטרת הקורס להכשיר מדריכים בענף הכדורסל, תוך הקניית כלים וידע מעשיים לטיפוח ספורטאים בגילאים השונים
באמצעות לימוד ותרגול מגוון טכניקות אימון בכדורסל. מאושר ע"י מנהל הספורט.

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצה מוביל הקורס: ליאור אנגלמן- מנהל מקצועי מחלקת הנוער הפועל חיפה ואגודות נוספות בעבר, ע. מאמן בליגת העל ובליגה הלאומית בכדורסל.

צפי פתיחה: 23.06.2024

פוסט-קורס-מדריכים-ג'ודו

קורס מדריכי ג'ודו

הקורס שיכשיר אתכם כמדריכים בענף הג'ודו.
ומקנה לכם מיומנויות יסוד בתחום הטכניקה, הטקטיקה, הכושר גופני וההכנה המנטלית בהדרכה ואימון .

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצה מובילת הקורס:  אילנה קרטיש – BA  בחינוך גופני וספורט. ספורטאית אולימפית, מאמנת בכירה בעלת חגורה שחורה.

לימודים עיוניים בזום | לימודים מעשיים יערכו באולם הספורט מרכז הספורט אוניברסיטת חיפה
צפי פתיחה: 23.06.2024

קורס-ריצה

קורס מאמני ריצות ארוכות

מטרת התוכנית להכשיר רצים למרחקים ארוכים למאמני ריצות ארוכות, מיועד לקהילת הרצים למרחקים המעוניינים לרכוש ידע תיאורטי ומעשי בתחום עם דגש על הקניית כלים פרקטיים לניהול קבוצות ריצה.

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצים בקורס- מאמנים מוסמכים, מייסדים ובעלים של קבוצות ריצה פעילות:
גיל לוטם-
מאמן אתלטיקה מוסמך מאמן הישגי במכבי חיפה אתלטיקה לריצות ארוכות.
שרונה שלו מאייר– בעלת תואר ראשון בקידום נוער ולימודי ארץ ישראל ותואר שני בלימודי ארץ ישראל.
אביפל (פנו) קוטר– בעל תואר ראשון בסוציולוגיה, אנתרופולוגיה וחינוך גופני ותואר שני בחינוך גופני ממכון וינגייט.

לימודים מעשיים ועיוניים יתקיימו באוניברסיטת חיפה
צפי פתיחה: שנת תשפ"ה, תאריך יעודכן בהמשך.

קורס-כושר-גופני

קורס כושר גופני, בריאות ואימון קטינים
*ייעודי לעולים

תכנית לימודים זו מיועדת להקנות ידע ומיומנות לפיתוח יכולות ההדרכה והאימון של המדריך בתחילת דרכו במכון כושר.
ניתן דגש על התאמת תכנים להכשרת מדריך, שתפקידיו הם הבטחת המתאמן ושמירה על בריאותו, הדרכת אימון מקצועי, איכותי ויעיל.

ממונה אקדמית: פרופסור עינת קודש
מרצה מוביל הקורס: מר לאוניד גורליק– מאמן כושר גופני מעל 10 שנים, רכז מגמה במקצוע מוגבר 5 יח"ל.

לימודים מעשיים ועיוניים יתקיימו באולם מרכז הספורט אוניברסיטת חיפה
צפי פתיחה: שנת תשפ"ה, תאריך יעודכן בהמשך.