קאבר בית ספר מודעות ופיתוח אישי

בית הספר למודעות ופיתוח אישי

פוסט קורס הנחיית קבוצות בגישה הפסיכואנליטית_1-01

קורס הנחיית קבוצות בגישה הפסיכואנליטית

התכנית "הנחיית קבוצות בגישה הפסיכואנליטית" נועדה ללמד אנשי מקצוע העוסקים בהנחיית קבוצות, או המבקשים ללמוד הנחיה,
התבוננות מעמיקה בתהליכים ובתכנים הקבוצתיים והשגתם במונחים תיאורטיים.

מרצה מובילת הקורס:
לימור אוסטרליץ
– בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ולמידה מעל 20 שנה בתאוריה הפסיכואנליטית.

קמפוס חוץ- בשותפות עם המכללה לחינוך וטכנולוגיה

צפי פתיחה: 15.04.2024

פוסט_נלפ מאסטר

קורס NLP Master

בואו להיות מאסטרים מובילים של שיטת NLP.
הקורס מקנה הכשרה והסמכה מקצועית לליווי וטיפול ברמה גבוהה של מיומנויות וכלים טיפוליים –  התערבותיים.
פרקטיקום מעשי יישומי להטמעת השיטה כדרך חיים.

מנהלת בית הספר:  ד"ר תחיה עשת
מרצה מובילת הקורס: איילה בן תקווה, מנהלת המרכז למנהיגות אישית ללימודי NLP ובעלת קליניקות ברחבי הארץ.
מתמחה בשיטות IEMT + TFT+ TLT, מאמנת אישית לחיים, מלווה ומטפלת אישי משפחתי וקבוצתי ליצירת שינוי.

צפי פתיחה: 09.05.2024

פוסט_נלפ

קורס NLP Practitioner

משנים דפוסי חשיבה ומרחיבים את הידע בתחום פסיכולוגיה חיובית והגישה הקוגניטיבית – התנהגותית תוך רכישת כלים ומיומנות לעזרה עצמית או הנחיית אחרים להרגלי חשיבה חיובית.
הקורס מקנה מיומנויות וטכניקות טיפול ושינוי הרגלים, יצירת תקשורת מיטיבה ומיצוי פוטנציאל.

צפי פתיחה: שנת הלימודים תשפ"ה

פוסט_מאמן אישי

קורס אימון אישי Coaching

מעוניינים לפתח קריירה בתחום אימון אישי?
זה הקורס בשבילכם – קורס מקיף ורחב של אימון קוגניטיבי. הבוגרים יכולים לעסוק בתחום האימון במגוון תחומים.

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן.
מנהלת בית הספר:  ד"ר תחיה עשת
מרצה מובילת הקורס – ד"ר תחיה עשת, מאמנת אישית בכירה (life and business coaching), קרוב לעשרים שנה בגישה התנהגותית – קוגניטיבית, מפתחת כלים לשכלול קבלת החלטות ועמיתת הוראה באוניברסיטת חיפה.

מועד פתיחה: שנת הלימודים תשפ"ה