בית הספר לכלכלה ושוק ההון

ייעוץ משכנתא

קורס ייעוץ משכנתאות

מעוניינים להעמיק את הידע בעולם המשכנתאות? עומדים לקחת משכנתא ורוצים לחסוך לעצמכם סכומים כסף גדולים מאוד?
הצטרפו לקורס מוביל בתחומו אשר יכשיר אתכם ב 8 מפגשים לעסוק בתחום נדרש זה.

ממונה אקדמי: ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס: ד"ר גבי סייג- מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים.
מרצה מוביל הקורס: ערן מעוז – מומחה בכיר בתחום המשכנתאות והאשראי, בעל ניסיון של 30 שנות עבודה בבנקים למשכנתאות.

צפי פתיחה: 09.05.2024

פוסט_שוק ההון

קורס שער לשוק ההון

הקורס שחושף בפניכם את העולם המרתק של שוק ההון והבורסה. מונחי יסוד, ניתוח תהליכים, זיהוי מגמות, התנהלות פיננסית נכונה, מהו תיק השקעות ועוד.

ממונה אקדמי: ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס: ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים.
מרצה מוביל הקורס: מר צפריר קינן, מומחה לשוק ההון, מימון וניהול פיננסי לעסקים ופרטים

צפי פתיחה: 11.04.2024

פוסט_מבקר פנים

לימודי התמחות בביקורת פנימית

תכנית הלימודים הנה בחסות לשכת המבקרים הפנימיים – ישראל, ומוכרת כהשתלמות מקצועית כפי שנכתב בסעיף 3(א) (5) בחוק הביקורת הפנימית התשנ"ב 1992 .
סעיף זה  מקנה לבוגרי התכנית כשירות להתמנות ולכהן כמבקרים פנימיים ראשיים בגופים עליהם חל חוק הביקורת הפנימית.

מנהל בי"ס: ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים
מרצה מוביל הקורס: ד"ר גבי סייג מנהלת בית הספר , מרצה וחוקר תחום ביקורת בארגונים,
ונבחרת מרצים מובילים בתחום

צפי פתיחה: שנת תשפ"ה- תאריך מדויק יתעדכן בהמשך