קאבר בית ספר מודעות ופיתוח אישי

בית הספר למודעות ופיתוח אישי

פוסט_אניאגרם

קורס יישומי מודל האניאגרם בתהליכי פיתוח אישי

האניאגרם מסביר דפוסים מעכבים החוזרים בהתנהגותנו ואת המניעים העמוקים המשפיעים על בחירותינו ועל יחסינו עם הזולת. בקורס נעמיק בהבנת עקרונות המודל ונתמקד ביישומיו בתהליכי אימון לצמיחה ופיתוח אישי.

מנהלת בית הספר:  ד"ר תחיה עשת

מרצה מוביל: אבנר כהן – יועץ ארגוני בכיר, מומחה בייעוץ אישי למנהלים בדרך האניאגרם.

צפי פתיחה: 05.12.2024

פוסט_נלפ

קורס NLP Practitioner

משנים דפוסי חשיבה ומרחיבים את הידע בתחום פסיכולוגיה חיובית והגישה הקוגניטיבית – התנהגותית תוך רכישת כלים ומיומנות לעזרה עצמית או הנחיית אחרים להרגלי חשיבה חיובית.
הקורס מקנה מיומנויות וטכניקות טיפול ושינוי הרגלים, יצירת תקשורת מיטיבה ומיצוי פוטנציאל.

מנהלת בית הספר:  ד"ר תחיה עשת
מרצה מובילת הקורס: איילה בן תקווה, מנהלת המרכז למנהיגות אישית ללימודי NLP ובעלת קליניקות ברחבי הארץ.
מתמחה בשיטות IEMT + TFT+ TLT, מאמנת אישית לחיים, מלווה ומטפלת אישי משפחתי וקבוצתי ליצירת שינוי.

צפי פתיחה: 17.11.2024

פוסט-קורס-רטוריקה-מעשית

קורס רטוריקה מעשית

כדי ללמוד רטוריקה חייבים שלושה מרכיבים: תיאוריה, תרגול ומשוב.
מטרת הקורס היא להעניק למשתלמים ״ארגז כלים״ אפקטיבי ומעשי בתחום הרטוריקה וכך להעצים את ביטחונם העצמי בעת הופעה בפני קהל, לשפר באופן מעשי מיומנויות העברת מסרים ולפתח גמישות מחשבתית הנדרשת במהלך דיון מגוון ומשתנה.

ממונה אקדמי – ד"ר עופר פרצ'ב
מנהלת בית הספר:  ד"ר תחיה עשת
מרצה מוביל הקורס – אורי זכאי- מרצה לרטוריקה וארגומנטציה באוניברסיטת חיפה, ומרצה לפילוסופיה.

מועד פתיחה: 12.12.2024

פוסט_נלפ מאסטר

קורס NLP Master

בואו להיות מאסטרים מובילים של שיטת NLP.
הקורס מקנה הכשרה והסמכה מקצועית לליווי וטיפול ברמה גבוהה של מיומנויות וכלים טיפוליים –  התערבותיים.
פרקטיקום מעשי יישומי להטמעת השיטה כדרך חיים.

צפי פתיחה: 06.03.2025

פוסט_מאמן אישי

קורס אימון אישי Coaching

מעוניינים לפתח קריירה בתחום אימון אישי?
זה הקורס בשבילכם – קורס מקיף ורחב של אימון קוגניטיבי. הבוגרים יכולים לעסוק בתחום האימון במגוון תחומים.

ממונה אקדמי – ד"ר עופר פרצ'ב
מנהלת בית הספר:  ד"ר תחיה עשת
מרצה מובילת הקורס – ד"ר תחיה עשת, מאמנת אישית בכירה (life and business coaching), קרוב לעשרים שנה בגישה התנהגותית – קוגניטיבית, מפתחת כלים לשכלול קבלת החלטות ועמיתת הוראה באוניברסיטת חיפה.

מועד פתיחה: שנת הלימודים תשפ"ה (נובמבר-דצמבר 2024)