לאתר

בית הספר למודעות ופיתוח אישי

קורס הנחיית קבוצות בגישה פסיכואנליטית

קורס "הנחיית קבוצות בגישה הפסיכואנליטית" נועד ללמד אנשי מקצוע העוסקים בהנחיית קבוצות או המבקשים ללמוד הנחיה, התבוננות מעמיקה בתהליכים ובתכנים הקבוצתיים והמשגתם במונחים תיאורטיים. הנחיית קבוצות במושגים פסיכואנליטיים מחייבת את המנחה, בצד הידע התיאורטי, יכולת להתבונן בהתנסויותיו הרגשיות ולהפיק מהן משמעות.

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן

מרצה מובילת הקורס – לימור אוסטרליץ, תואר שני בעבודה סוציאלית ולמידה מעל 20 שנה בתאוריה הפסיכואנליטית.  לימור עסקה במשך 30 שנה בעולם הפנימיות, שימשה כראש צוות טיפול וניהלה מסגרת טיפולית לילדים בסיכון.

קמפוס האוניברסיטה: ימי ראשון, בין השעות 16:30-19:45

קורס כתיבה השראתית מצמיחה

התנסות חווייתית עם כתיבה ככלי לצמיחה והשראה בתחום האישי והמקצועי.
דגש על חידוד הקול האישי באופן ישיר ועקיף תוך יישום עקרונות ורעיונות שונים מעולם הכתיבה

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן
מרצה מובילת הקורס – גב' איריס מור, מומחית ליעוץ ארגוני ולכתיבה.

קמפוס האוניברסיטה: ימי ראשון, שעות 17:30-20:00

קורס NLP Master

בואו להיות מאסטרים מובילים של שיטת NLP.
הקורס מקנה הכשרה והסמכה מקצועית לליווי וטיפול ברמה גבוהה של מיומנויות וכלים טיפוליים –  התערבותיים.
פרקטיקום מעשי יישומי להטמעת השיטה כדרך חיים.

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן
מרצה מובילת הקורס – איילה בן תקווה, מנהלת המרכז למנהיגות אישית ללימודי NLP ובעלת קליניקות ברחבי הארץ.
מתמחה בשיטות IEMT + TFT+ TLT, מאמנת אישית לחיים, מלווה ומטפלת אישי משפחתי וקבוצתי ליצירת שינוי.

קמפוס האוניברסיטה: ימי ראשון, שעות 16:30-19:45

קורס NLP Practitioner

משנים דפוסי חשיבה ומרחיבים את הידע בתחום פסיכולוגיה חיובית והגישה הקוגניטיבית – התנהגותית תוך רכישת כלים ומיומנות לעזרה עצמית או הנחיית אחרים להרגלי חשיבה חיובית. הקורס מקנה מיומנויות וטכניקות טיפול ושינוי הרגלים, יצירת תקשורת מיטיבה ומיצוי פוטנציאל.

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן
מרצה מובילת הקורס – איילה בן תקווה מנהלת המרכז למנהיגות אישית ללימודי NLP ובעלת קליניקות ברחבי הארץ.

קמפוס האוניברסיטה: ימי רביעי, שעות 16:30-19:45
מועד פתיחה: 14/12/2022

לימודי התמחות בייעוץ ארגוני לבעלי תואר שני

הכשרת יועצים ארגוניים ברמה מקצועית גבוהה בכדי שיוכלו לסייע בשינויים פנימיים וחיצוניים במערכות ארגוניות תוך ראייה מערכתית ותהליכית

הנחיית קבוצות

קורס יסוד להכשרת מנחים לסדנאות תוכן ותהליכים קבוצתיים בארגונים ובכלל.

הנחיית קבוצותבגישה הפסיכואנליטית

מיועדת לאנשי מקצוע העוסקים בהנחיית קבוצות, או המבקשים ללמוד הנחיה, התבוננות מעמיקה בתהליכים ובתכנים הקבוצתיים ולהשיג את התובנות  במונחים תיאורטיים.

ניהול אסטרטגי של משאבי אנוש

למגיעים מתפקידי ניהול ומשאבי אנוש המעוניינים לקבל כלים מובנים ומקצועיים ולהתעדכן בשינויים בתחום.

ייעוץ ארגוני יישומי לבעלי תואר ראשון

הכרות ורכישת כלים בעבודת היועץ הארגוני בפן התאורטי והמעשי.
מיועד לבעלי תואר ראשון ומעלה.

גישור

הכשרה כללית תיאורטית בגישור הכוללת גיבוש תפיסת תפקיד המגשר בתהליך יישוב סכסוכים ורכישת מיומנויות וטכניקות של גישור.

לימודי מנכ"לים

הקניית כלים למנכ"ל כיצד להתמודד עם הדירקטוריון מצד אחד ועם הכפופים לו מצד שני לשם מימוש חזונו בניהול החברה.