לאתר

בית הספר לכלכה ושוק ההון

לימודי התמחות בביקורת פנימית

תכנית מובילה מסוגה בארץ להכשרת מבקרי פנים. במסגרת התכנית יקבלו הסטודנטים הכשרה מקצועית אופטימלית לעיסוק במקצוע הביקורת הפנימית. התכנית קיבלה הכרה לפי סעיף 3 (א) (5) לחוק הביקורת הפנימית התשנ"ב – 1992

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס – ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים
ונבחרת מרצים מובילים בתחום

קמפוס האוניברסיטה: ימי חמישי בין השעות 15:00-20:00
מועד פתיחה: 11/12/2022

קורס שער לשוק ההון

הקורס שחושף בפניכם את העולם המרתק של שוק ההון והבורסה. מונחי יסוד, ניתוח תהליכים, זיהוי מגמות, התנהלות פיננסית נכונה, מהו תיק השקעות ועוד.

ממונה אקדמי – ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס – ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים
מרצה מוביל הקורס – מר צפריר קינן, מומחה לשוק ההון, מימון וניהול פיננסי לעסקים ופרטים

קמפוס האוניברסיטה: ימי חמישי בין השעות 16:30-19:45
מועד פתיחה: 15/12/2022

לימודי התמחות בייעוץ ארגוני לבעלי תואר שני

הכשרת יועצים ארגוניים ברמה מקצועית גבוהה בכדי שיוכלו לסייע בשינויים פנימיים וחיצוניים במערכות ארגוניות תוך ראייה מערכתית ותהליכית

הנחיית קבוצות

קורס יסוד להכשרת מנחים לסדנאות תוכן ותהליכים קבוצתיים בארגונים ובכלל.

הנחיית קבוצותבגישה הפסיכואנליטית

מיועדת לאנשי מקצוע העוסקים בהנחיית קבוצות, או המבקשים ללמוד הנחיה, התבוננות מעמיקה בתהליכים ובתכנים הקבוצתיים ולהשיג את התובנות  במונחים תיאורטיים.

ניהול אסטרטגי של משאבי אנוש

למגיעים מתפקידי ניהול ומשאבי אנוש המעוניינים לקבל כלים מובנים ומקצועיים ולהתעדכן בשינויים בתחום.

ייעוץ ארגוני יישומי לבעלי תואר ראשון

הכרות ורכישת כלים בעבודת היועץ הארגוני בפן התאורטי והמעשי.
מיועד לבעלי תואר ראשון ומעלה.

גישור

הכשרה כללית תיאורטית בגישור הכוללת גיבוש תפיסת תפקיד המגשר בתהליך יישוב סכסוכים ורכישת מיומנויות וטכניקות של גישור.

לימודי מנכ"לים

הקניית כלים למנכ"ל כיצד להתמודד עם הדירקטוריון מצד אחד ועם הכפופים לו מצד שני לשם מימוש חזונו בניהול החברה.