בית הספר לכלכלה ושוק ההון

פוסט-קורס-שער-לשור-ההון

קורס שער לשוק ההון

הקורס שחושף בפניכם את העולם המרתק של שוק ההון והבורסה. מונחי יסוד, ניתוח תהליכים, זיהוי מגמות, התנהלות פיננסית נכונה, מהו תיק השקעות ועוד.

ממונה אקדמי: ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס: ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים.
מרצה מוביל הקורס: מר צפריר קינן, מומחה לשוק ההון, מימון וניהול פיננסי לעסקים ופרטים

צפי פתיחה: 11.04.2024

פוסט-קורס-משכנתאות_2

קורס ייעוץ משכנתאות

מעוניינים להעמיק את הידע בעולם המשכנתאות? עומדים לקחת משכנתא ורוצים לחסוך לעצמכם סכומים כסף גדולים מאוד?
הצטרפו לקורס מוביל בתחומו אשר יכשיר אתכם ב 8 מפגשים לעסוק בתחום נדרש זה.

ממונה אקדמי: ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס: ד"ר גבי סייג- מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים.
מרצה מוביל הקורס: ערן מעוז – מומחה בכיר בתחום המשכנתאות והאשראי, בעל ניסיון של 30 שנות עבודה בבנקים למשכנתאות.

צפי פתיחה: 09.05.2024

פוסט לימודי התמחות בביקורת פנימית-01

לימודי התמחות בביקורת פנימית

תכנית הלימודים הנה בחסות לשכת המבקרים הפנימיים – ישראל, ומוכרת כהשתלמות מקצועית כפי שנכתב בסעיף 3(א) (5) בחוק הביקורת הפנימית התשנ"ב 1992 .
סעיף זה  מקנה לבוגרי התכנית כשירות להתמנות ולכהן כמבקרים פנימיים ראשיים בגופים עליהם חל חוק הביקורת הפנימית.

מנהל בי"ס: ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים
מרצה מוביל הקורס: ד"ר גבי סייג מנהלת בית הספר , מרצה וחוקר תחום ביקורת בארגונים,
ונבחרת מרצים מובילים בתחום

צפי פתיחה: שנת תשפ"ה- תאריך מדויק יתעדכן בהמשך

פוסט-קורס-ניתוח-דוחות-כספיים_2

קורס ניתוח דוחות כספיים

קורס חובה למנהלים, חברי דירקטוריון, יזמים, מנהלי כספים, עורכי דין וכל מי שמנהל פעילות עסקית כלשהי. הקורס מקנה כלים בקריאה, הבנה וניתוח דוחות כספיים, הקניית כלים בסיסיים וחיוניים לקריאה, הבנה וניתוח דוחות כספיים.

ממונה אקדמי: ד"ר יוסי פרלמן
מנהל בי"ס ומרצה מוביל הקורס: ד"ר גבי סייג, מרצה וחוקר תחום הבקרה והביקורת בארגונים ונבחרת מרצים מובילים בתחום

קמפוס האוניברסיטה וקמפוס זום *הקורס יהיה במתכונת של 50% פרונטלי בקמפוס האוניברסיטה ו- 50% אונליין בקמפוס זום
צפי פתיחה: יתעדכן בהמשך