היחידה ללימודי המשך וללימודי חוץ

אודות היחידה ללימודי חוץ והמשך, אוניברסיטת חיפה

לימודי המשך ולימודי חוץ - אוניברסיטת חיפה

היחידה ללימודי המשך ולימודי חוץ של אוניברסיטת חיפה הוקמה בשנת 1974, למען הקהילה, מתוך כוונה להקנות השכלה, ידע, מיומנויות וכישורים מקצועיים בתחומי המִנהל, הניהול, הרוח, החברה והאמנות.

המגמות השונות ביחידה מתמקדות בתכניות אשר עוסקות בתחומים שונים של הניהול המודרני. התוכניות מאפשרות למנהלים ועובדים במערכות ארגוניות שונות להשתלב בלימודים על-מנת להעשיר ידיעותיהם ולפתח מיומנויות ניהול חדשות.

אנו מציעים קורסים במגמות שונות: מִנהל עסקים, שוק ההון, פיתוח ארגוני, קורסים בניהול, מנהל בשלטון המקומי, תקשורת ועיתונאות, כתיבה ועריכה, לימודי אנגלית ועיצוב גרפי.

קהלי היעד שונים רבים ומגוונים. כגון: מנהלים, מיועדים לניהול, רופאים, עו"ד, מהנדסים, מזכירות, עובדי רשויות, מורים, פנסיונרים, סטודנטים, אקדמאים, יועצים ארגוניים, בעלי עסקים, אנשי נדל"ן, ועוד.

המגוון העשיר של תכניות לימוד וסדנאות הנלמדות בלימודי המשך ולימודי חוץ של אוניברסיטת חיפה מבטיח לכל נרשם את האפשרות להעשרת ידיעותיו ולפיתוח מיומנויות חדשות.

הלומדים בלימודי המשך ולימודי חוץ של אוניברסיטת חיפה, נהנים מהיוקרה והמוניטין של האוניברסיטה, לצד לימודי תעודה ברמה הגבוהה ביותר, אשר מוכרים ומוערכים בכל פלחי שוק העבודה היום, כעת יכולים הלומדים ביחידה לצבור נקודות זכות אקדמיות (אקרדיטציה) לצורך השלמת תואר ראשון באוניברסיטה, בכפוף לתנאי הקבלה לאוניברסיטה ולחוג הרלוונטי.

בשנת 2000 זכתה היחידה בהסמכת תו תקן
    ISO-9001:2000 בפיתוח תכניות לימודים: שהינו התקן המקיף המחמיר ביותר ומתייחס לארגונים העוסקים בפיתוח מוצרים (כגון תכנית לימודים), יש לציין שהיחידה היא הראשונה מבין מוסדות להשכלה בארץ שהוסמכו בתו-תקן זה, ההסמכות הידועות בתחום הן מחו"ל.

לרשימה המלאה של תוכניות הלימודים של היחידה ללימודי חוץ והמשך.

טופס מתעניין

שם פרטי

שם משפחה

דואר אלקטרוני

טלפון סלולארי

קורס / תוכנית מבוקשת

(*)

למידע נוסף

Please publish modules in offcanvas position.